Kaynanamın Korktuğu Oldu Kayınbiradere Düz Yatarken Ters Siktirdim Kendimi!
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Kocam 32 yaşında, beyaz tenli lokum gibi peynir gibi bir adam. Kocamı severim hem kafa olarak sağlam hem de beden olarak. Onu aldattım ama istemeden oldu diyemem. Yaşadığım bu Seks Hikayesini sizlerle paylaşmak istedim çünkü hem eğlenceli hem de yaşadığım bu olayı birilerine anlatmam şart.

Kocanın kardeşine kayın deniyor sanırım. O denli bilgili değilim. 2 senelik evliyim, Ercan o zaman 15 yaşında (ya da 14) ama iri yarı, şişman değil kaslı, fit bir çocuk. Belli ileride sağlam bir şey olacak. Bunu bazı insanlara bakar bakmaz anlarsınız. Şimdilerde Ercan 17 yaşında, zamanında “bu çocuk sağlam yakışıklı olacak” derken yanılmamışım gerçekten. Çünkü çok çekici. Uzun, iri yarı ve açık tenli, renkli gözlü.

Eşim kamyon şoförü, ben o yokken evde yalnız kalmak pek istemem. Ercan’ı çağırırım bazen. Belki de zamanla kaynanamın aklına bir şey olur belli mi olur gibi bir fikir geldi ve Ercan’ın eşim yokken bize gelip – gitmesine pek sıcak bakmadı ama bu konuyu dillendiremedi, ben yine Ercan’ı çağırmaya devam ettim. Ne diyebilirim kaynanamın korktuğu oldu kayınbiradere düz yatarken ters siktirdim kendimi!

Biz kadınlar kendimizi siktirmek istediğimiz zaman erkekleri büyümüz altına alabiliyoruz gerçekten. Ercan bendeyken zaman bolken onu sikiş moduna almam zor olmadı, sevişmeye başladığımız zaman üzerindeki kot şortu indirdi ama sikişirken bile bacaklarından çıkartmadı belki de yanlış bir şey yaptığımıza inanıyordu bilmiyorum ama sorun yok her yerini yaladım e tabii her yerimi de yalattım. Kocam da sağlam sikişir ama Ercan’ın yarağı abisinin yarağına göre hafif daha kalın ve uzun. Bu açıdan da şanslı bu çocuk. Üstelik belli sikişmek konusunda belki de daha sonra söylediği gibi ben gerçekten de onun ilk sikişme deneyimiyim ama bir açı tutturduğu zaman amıma seri bir şekilde girip çıkması beni mest etti gerçekten. Hatta milli olma konusunda ilk deneyimi olmasına rağmen özellikle ikinci seferde epey uzun denebilecek bir süre tatmin etti beni. Bu sayede ben de geldim. Bilirsiniz biz kadınlar sikişirken gelmek konusunda siz erkekler kadar rahat olamıyoruz ama Ercan’cığım beni bu anlamda tam tatmin etti diyebilirim.


Comments (0)
Add Comment